Perfekt plockmat – chips med göttigheter

Chips, så mycket man kan göra med det egentligen. Jag tycker detta recept funkar perfekt att ställa fram som lite tilltugg till fördrinken, eller varför inte tillsammans med en massa annan plockmat? Möjligheterna blir ju oändliga. Det går bra att köpa färdiga chips men för lite extra lyx så släng ihop dina egna, recept hittar du här!
I vanliga fall kan man gärna ha på lite löjrom också men jag hade det hemma sist så det fick duga såhär.
Ingredienser
- Saltade chips, gärna hemmagjorda, ni hittar recept här!
- ½ rödlök
- Ett knippe gräslök
- 1 – 2 dl smetana eller crème fraiche
- ½ citron
Gör såhär
Har du inga chips hemma, börja med att göra dem enligt recept brevid!
Hacka rödlök och gräslök.
När chipsen är klara klickar du på lite smetana eller crème fraiche.
Strössla över lök och gräslök.
Kläm över en halv citron, DONE!
Antal portioner: beror helt på hur det serveras och med vad
Tid att laga: ca 10 min (då är inte tiden för chipsen inräknad)