Libapizza med tryffel i mängder

Behöver jag ens säga något? Tryffel är något som står oss varmt om hjärtat här hemma. Vi försöker få in det i alla maträtter som det går, det slår aldrig fel helt enkelt.
Serveras med fördel tillsammans med en hemmagjord chiliaioli, recept på det hittar du här!
Ingredienser
- 1 Libabröd
- Tryffelsalami
- Pinjenötter
- Tomatpuré
- Parmesanost
- Oregano/pizzakrydda
- Ruccola
- Tryffel
Gör såhär
Sätt ugnen på 250 grader.
Bred på tomatpuré på brödet krydda med pizzakrydda, salt & peppar
Riv på parmesan
Lägg på övrig topping (förutom ruccola och tryffel). Lägg på lite parmesanost till vettja
In i ugnen i 10 min, toppa med honung, ruccola och skivad tryffel
Antal portioner: 1 -2 beroende på hur hungrig man är
Tid att laga: ca 20 min varav 10 i ugn