Libapizza med tryffel i mängder

Libapizza med tryffel i mängder

Behöver jag ens säga något? Tryffel är något som står oss varmt om hjärtat här hemma. Vi försöker få in det i alla maträtter som det går, det slår aldrig fel helt enkelt.

Serveras med fördel tillsammans med en hemmagjord chiliaioli, recept på det hittar du här!


Ingredienser

  • 1 Libabröd
  • Tryffelsalami
  • Pinjenötter
  • Tomatpuré
  • Parmesanost
  • Oregano/pizzakrydda
  • Ruccola
  • Tryffel

Gör såhär

Sätt ugnen på 250 grader.

Bred på tomatpuré på brödet krydda med pizzakrydda, salt & peppar

Riv på parmesan

Lägg på övrig topping (förutom ruccola och tryffel). Lägg på lite parmesanost till vettja

In i ugnen i 10 min, toppa med honung, ruccola och skivad tryffel


Antal portioner: 1 -2 beroende på hur hungrig man är
Tid att laga: ca 20 min varav 10 i ugn


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *