Kycklingkebabsallad
Detta recept är lite ”släng ihop vad vi har hemma” – recept men det blev himla gott så tänkte att jag delar med mig av det i alla fall!
Vi hade kungsfågelns färdiga ”kycklingkebab” hemma som vi bara stekte på, men kycklingfilé som är strimlad med lite kebabkrydda går lika bra det.
Ingredienser
- Ruccola
- ½ huvud rödkål
- ½ burk majs
- 1 burk konserverad ananas
- 1 liten rödlök
- 2 msk pinjenötter
- Parmesan
- 300g kycklingkebab
- Balsamico
- Kebabkrydda (santa maria har den)
Gör såhär
Börja med att steka kycklingen tillsammans med lite kebabkrydda.
Under tiden som kycklingen steks på strimla rödkål, skiva rödlök och dela ananasen.
Blanda ruccola, rödkål, majs, ananas och lök på ett fat.
När kycklingen är klar så lägg den på salladen, hyvla över lite parmesan och toppa med pinjenötter.
Jag ringlar alltid över lite balsamico också, som lite sås till salladen.
Antal portioner: 2
Tid att laga: ca 20 min