Ryggbiff med tryffelfeta och tahini

Jag ska ärligt säga att jag är en sucker för bra kött. Även om vi, som många andra försöker dra ner på mängden kött så är det få saker som slår en väldigt bra tillagad ryggbiff. Servera det i sin enkelt eller tillsammans med ugnsrostad potatis.


Ingredienser

  • 400g Ryggbiff
  • 70 g ruccola
  • 1 paket fetaost med smak av tryffel
  • Oliver med chili
  • Tahini

Gör såhär

Lägg ruccola på ett fat, smula över fetaosten, hacka oliver och lägg på.

Se till att ryggbiffen är rumstempererad innan du steker den, salta och peppra och stek på hög värme så du får en fin stekyta men röd kärna.

Låt den vila 5 min på skärbrädan, skär upp. Avsluta med att ringla över tahini.


Antal portioner: 2 -3
Tid att laga: ca 20 min


1 thought on “Ryggbiff med tryffelfeta och tahini”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.