Den perfekta Libapizzan

Den ”perfekta libapizzan?” tänker ni säkert, självklart är detta helt subjektivt men bara en libapizza i sig är perfekt det. Libapizzan är något jag alltid återkommer till när både inspiration och motivation tryter.
Ni hittar fler förslag på topping här. Jag brukar också servera pizzan med min amazing (den är det, lovar) chiliaioli, receptet på den hittar ni här!
Ingredienser
- 1 Libabröd
- Rödbetor
- Chevré
- Pinjenötter
- Tomatpuré
- Oregano/pizzakrydda
- Ruccola
Gör såhär
Sätt ugnen på 250 grader.
Skiva rödbetorna och chevrén
Bred på tomatpuré på pizzan krydda med pizzakrydda, salt & peppar
Lägg på övrig topping (förutom ruccola)
In i ugnen i 10 min, toppa med honung och ruccola
Antal portioner: 1 -2 beroende på hur hungrig man är
Tid att laga: ca 20 min varav 10 i ugn
Kost: Vegetariskt